A termelési folyamat

  • Tojásválogatás
  • Tojástörés
  • Pasztörizálás
  • Tojáslé kiszerelés
  • Tojásporítás
  • Csomagolás

Termékcsoportok

Az élelmiszer-biztonsági feltételeknek mindenben megfelelő új üzemben,
világszínvonalú eszközökkel előállított minőségi termékek.
  • Tojáslé

  • Tojáspor

  • Tojássárgája lé
  • Tojásfehérje lé
  • Vegyes tojáslé

Csomagolás / kiszerelés:

  • 25 kg
  • 1000 kg

Csomagolás / kiszerelés:

  • 25 kg
  • Minőségi
    takarmányozás
  • „A” osztályú, GMO mentes
    étkezési tojás alapanyag
  • HACCP és IFS
    élelmiszerbiztonsági tanúsítvány
  • Igény szerinti
    termék csomagolás
vissza